Tereyağını tavada eritin. Yumurta aklarını
sertleşene kadar bir mikser yardımıyla
çırpın. Şekeri azar azar ekleyerek
çırpmaya devam edin. İnce rendelenmiş
limon kabuğu, biberiye, un ve eritilmiş tereyağını
ekleyin. Karışımı bir yemek kaşığı
yardımıyla iki topak halinde fırın tepsisine
yerleştirin. Her birini yaklaşık 9 cm çapında
ince bir disk olarak yayın. Önceden
ısıtılmış fırında 190 derecede altın sarısı
rengi alana kadar yaklaşık 5-6 dakika pişirin.
Fırından çıkarın ve tuile’leri bir palet
bıçağı ya da metal spatula yardımıyla gevşetip
bir merdanenin üzerine serin. Kıvrıldıklarında
bir tel ızgaranın üzerine alın.
Kalan karışıma da aynı işlemi uygulayarak
pişirin.