Ballı Sandviç Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Sandviç Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Ballı Sandviç Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, pudra şekeri ve karbonatı bir kasede harmanlayıp eleyin. Ortasını çukur şeklinde açıp oda ısısında yumuşatılmış tereyağını ekleyin. Karışım ekmek kırıntısı görünümünde olana kadar parmak uçlarınızla karıştırın. Balı küçük bir tavaya alıp kısık ateşte ısıtın. Hamura ekleyip yoğurun. Hamuru yarım santim kalınlığında açıp 40 tane yuvarlak elde edecek şekilde kesin. Hamurları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Hamurların yarısının üzerine bıçakla iri kıyılmış çam fıstıklarını serpin. Elinizle hafifçe bastırarak çam fıstıklarını yapıştırın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 6-8 dakika pişirin. Bisküvileri fırından alıp ızgara teli üzerinde soğumaya bırakın. Bisküvilerin kreması için oda ısısında yumuşatılmış tereyağı, pudra şekeri ve balı bir kaseye alın. Hafifçe yumuşak bir kıvam alana kadar çırpın. Kurabiyelerin çam fıstıksız olanlarının üzerine krema ekleyip diğer çam fıstıklı parçaları üzerlerine kapatın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew