Un, karbonat, baharatlar ve şekerleri geniş bir kapta harmanlayın. Küp şeklinde doğranmış tereyağını ekleyerek parmak uçlarınızla ufalayarak ekmek kırıntısı haline getirin. Sütü azar azar ekleyip yoğurun. Hamuru iki eşit parçaya ayırıp yassılaştırın ve streç filme sararak 30 dakika derin dondurucuda soğutun. Hamurları yağlı kağıt arasında merdaneyle 4 mm kalınlığında açın ve kurabiye kalıbı ile kesin. 2 cm aralıklarla yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Çiçek veya yıldız şekilli küçük bir kalıpla hamurların üzerine hafifçe bastırıp şeklinin çıkmasını sağlayın. 15 dakika buzdolabında soğuttuktan sonra 160 dereceye ayarlanmış fırında 20 dakika pişirin. Soğutup üzerine pudra şekeri serpin. Servis yapın.