Yemek tarifleri içersinde çayın yanında gidebilecek en güzel olanı, Yumurtaların aklarını sarılarından ayırın. 20x20 cm’lik kare kek kalıbının içini yağlı kağıt ile kaplayın. Tereyağı, şeker ve portakal kabuğunu çukur bir kapta çırpın. Yumurta sarılarını teker teker ekleyin. Çikolatayı küçük parçalara ayırın. Cam kaseye alıp içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine eritin. Toz badem ile unu harmanlayıp çikolataya ekleyin. Portakal likörünü ilave edin. Temiz ve kuru bir kasede yumurta aklarını 1 tutam tuz ile iyice çırpın ve çikolatalı karışıma ekleyerek metal bir kaşıkla söndürmeden karıştırın. File bademleri de ekleyip karıştırdıktan sonra karışımı kalıba aktarın ve 40 dakika pişirin. Ganaj için, krema, bal ve şekeri tencerede karıştırıp ısıtın. Çikolatayı ve tereyağını ekleyip eriyene kadar karıştırın. Brownie’yi kare şeklinde dilimleyip üzerine çikolata ganajı gezdirin. Servis yapın.