Dikdörtgen şeklinde (20 cm x 30 cm) fırın kabına yağlı kağıt serin. Eritilmiş 150 gr çikolatayı tabana yayın ve 10 dakika buzdolabında bekletin. Yumurta aklarını kuru ve temiz bir karıştırma kabında mikserle katılaşıncaya kadar çırpın. Azar azar şeker ekleyip çırpmaya devam edin. Un ve toz bademi ekleyip spatula ile karıştırın ve çikolata tabanının üzerine yayın. 180 derece fırında kürdan batırıldığında temiz çıkıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Fırından alıp 20 dakika soğutun. Üzeri için, tereyağı, şeker ve yumurta sarılarını bir kapta mikserle iyice çırpın. Eritilmiş 200 gr çikolatayı ekleyip karıştırın ve kekin üzerine yayın. 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Oda ısısına gelince buzdolabına alın ve kıvamı sertleşinceye kadar soğutun. Dilimleyerek servis yapın.