Anasonlu Biscotti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Anasonlu Biscotti Tarifi İçin

Malzemeler

Anasonlu Biscotti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını eritip soğumaya bırakın. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Unu hamur yoğurma kabına eleyin.
  2. Ceviz, anason ve tuzu ekleyip harmanlayın. Tereyağını ve yumurtaları bir kasede çırparak un karışımına ekleyip iyice yoğurun.
  3. Ele yapışmayan bir hamur için gerekirse un ilavesi yapın. Hamuru iki eşit parçaya ayırıp 20 cm uzunluğunda rulo şekline getirin ve yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin.
  4. 20 dakika pişirip fırından çıkartın ve soğumaya bırakın. Soğuyan kekleri bıçakla 3 cm inceliğinde dilimleyin.
  5. Tekrar fırın tepsisine dizerek 10 dakika pişirin. Spatula yardımı ile diğer tarafını çevirerek 5 dakika daha pişirin.
  6. Fırından çıkartıp ızgara teli üzerinde soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Lavaş tost
Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew