Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep Tarifi İçin

Malzemeler

Krep hamuru için

İç malzeme için

Taze Kekikli, Maydanozlu Ve Patatesli Krep

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun. Ilındıktan sonra rendeleyin. Kıyılmış sarımsak, taze kekik ve maydanoz ekleyip karıştırın.

Krep için, un, yumurtalar, krema, zeytinyağı ve tuzu bir kaseye alıp çırpın. Yapışmaz yüzeyli küçük bir tavaya zeytinyağı sürün. Küçük bir kepçe dolusu hamuru tavaya dökün. Hamurun tavaya eşit olarak yayılması için tavayı hafifçe sallayın. Krebin her iki yüzeyini de pişirin. Tüm hamuru aynı şekilde hazırlayın.

Patatesli ve taze otlu harcı kreplerin üzerlerine paylaştırın. Kreplerin karşılıklı iki kenarlarını harcın üzerine kapatın. Taze otlar ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Patatesli Tarifler Yumurtalı Tarifler Çay Saati Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Tereyağlı konya gevreği
Teyze çöreği
Bayat ekmek mantısı
Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Baida Roti