Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Etli Ve Havuçlu Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tavuk etinin üzerine bir miktar su ekleyerek yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğuduktan sonra didikleyin.

Havucun kabuğunu soyup irice rendeleyin ve ayçiçeği yağında soteleyin. Tavuk etlerini, kıyılmış fesleğen, tuz, karabiber ekleyip harmanlayın.

Yuvarlak tart kalıbını yağlayıp yufkayı içine yayın. Tavuklu karışımı yufkanın üzerine aktarın. Bir kasede süt, un, krema ve yumurtaları çırpın. Karışımın üzerine döküp hafif karıştırın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Tavuk Yemekleri Diğer Tarifler Kiş Tarifleri

Benzer Tarifler

Dağ Mantarlı Kiş
Semizotlu kiş
Börülceli ve sebzeli kiş
Kahvaltılık kiş
Peynirli mini kiş
Kuşkonmazlı keçi peynirli kiş