Pırasalı Ve Tavuk Etli Kiş
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Tavuk eti ve pırasayı hiç birlikte denediniz mi? Muhteşem uyumuyla pırasalı ve tavuk etli kiş nasıl yapılır görmek için tarife başlayabiliriz.

Pırasalı Ve Tavuk Etli Kiş Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Üzeri için

Pırasalı Ve Tavuk Etli Kiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamur malzemelerini geniş bir kabın içerisinde fazla yoğurmadan karıştırın ve 30 dakika buzdolabında bekletin.
  2. İç malzeme için pırasaları ince doğrayıp ayçiçeği yağında yumuşayıncaya kadar kavurun. Haşlayıp didiklediğiniz tavuk etleri, tuz ve karabiberi ilave edip soğumaya bırakın
  3. Hamuru merdane yardımı ile ince açın ve 26 cm’lik yağlanmış tart kalıbına yayın. Pırasalı harcı üzerine aktarın. Rendelenmiş peyniri serpiştirin.
  4. Bir kasede süt, krema ve yumurtayı karıştırıp tartın üzerine gezdirin. 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

Hafif ve lezzetli sebzeli kiş tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Sebze Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tavuk Yemekleri Kiş Tarifleri Pırasalı Tarifler Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Dağ Mantarlı Kiş
Semizotlu kiş
Börülceli ve sebzeli kiş
Kahvaltılık kiş
Peynirli mini kiş
Kuşkonmazlı keçi peynirli kiş