Hazır pizza un karışımını paketin arkasındaki tarife göre hazırlayın. Hamura hafif un serpin ve temiz bir mutfak bezine sarıp dinlendirin. Mini tart kalıplarını veya 20 cm çapındaki tart kalıbını yağlayıp unlayın. Sebzeleri fırında közledikten sonra temizleyin ve küp doğrayıp tavaya alın. 10 gr tereyağıyla soteleyin. İnce doğranmış sarımsak, maydanoz, fesleğen, tuz ve beyaz toz biberle tatlandırın. Karıştırıp 3-4 dakika sonra ocaktan alın. Blender’da yumurta, rokfor peyniri, süt, krema ve 20 gr file bademi çekin. Mozzarella peynirini küp doğrayın. Tezgahı unlayın ve beklettiğiniz tart hamurunu parçalara bölüp merdaneyle açın. Tart kalıplarına göre hamuru yayın ve çatalla delikler açın. Kenarlarına bir parça hamurla burgu şekli verin ve içini közlenmiş sebze harcıyla doldurun. Sebzeli harcın üzerinde rokfor peyniri karışımını ve mozzarella peynirini gezdirin. Önceden 180 dereceye ayarlanmış fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından çıkarmadan 5 dakika önce kalan file bademleri bolca serpin. Fırından alıp soğumaya bırakın ve ılık servis yapın.