Sebzeli Calzone
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Calzone Tarifi İçin

Malzemeler

İç harcı için

Sebzeli Calzone

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. İç harcı için, yemeklik doğradığınız soğan,ezdiğiniz sarımsak ve küp doğradığınız sebzeleri zeytinyağında soteleyin. Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. 
  2. Ekmek hamurunu dört eşit bezeye ayırın ve her bezeyi bir merdane yardımıyla 20 cm çapında açın. Hazırladığınız sebzeli harcı hamurların yarısına yerleştirin. Hamurun kenarlarını soğuk su ile ıslatıp yarım ay şeklinde kapatın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Atıştırmalık olarak sunulan pizza calzone tarifine buradan başlayabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Sebze Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Arabaşı Hamuru
Orama
Kafkas Çöreği
Çırpılmış yumurta, avokado ve kruvasan
Alanya Bohçası
Pilavuna