Muçari
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Muçari Tarifi İçin

Malzemeler

Muçari

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanların kabuklarını soyup yemeklik doğrayın. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavaya alarak ısıtın. Soğanları rengi dönünceye kadar pişirin. Küp doğranmış sucukları ekleyip pişirmeye devam edin. Yumurta, Ayçiçek yağı ve yoğurdu bir kaba alıp çırpın. Un, mısır unu ve kabartma tozunu ekleyip çırpmaya devam edin. Soğanlı harcı aktarıp baharatlarla tatlandırarak bir kaşık yardımıyla karıştırın. Karışımı yağladığınız kek kalıbına aktarın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Soğuyunca dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Çay Saati Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Tuzlu Kek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Arabaşı Hamuru
Orama
Kafkas Çöreği
Çırpılmış yumurta, avokado ve kruvasan
Alanya Bohçası
Pilavuna