Havuç Ruloları
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Havuç Ruloları Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Havuç Ruloları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuçları soyup yıkayın ve bir tencerede yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzün ve soğuduktan sonra havuçları önce ikiye sonra dörde bölün. Zeytinyağını bir tavaya alıp ısıtın ve havuçları renkleri hafif dönünceye kadar kızartın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Dereotunu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.
  2. Milföy hamurlarının içine hazırladığınız havuçlardan koyup üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve sararak rulo şekli verin. Tüm malzeme bitinceye kadar aynı işlemi tekrarlayın. Ruloları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Arabaşı Hamuru
Orama
Kafkas Çöreği
Çırpılmış yumurta, avokado ve kruvasan
Alanya Bohçası
Pilavuna