Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tuz ve karbonatı ilave edip harmanlayın.
Ortasını havuz gibi açıp margarin ve yoğurt ilave ederek yoğurun. Hazırladığınız hamuru 8 eşit bezeye ayırın. Üzerini bir bezle örtüp oda ısısında 6 saat bekletin.
İç malzeme için pastırmaları ince ince doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve havuç ile harmanlayın.
Hamurların her birine dikdörtgen şekli verin ve incecik açıp üzerine eritilip ılınmış tereyağından gezdirerek dökün.
Hamurun uzun tarafına iç malzemeden yerleştirip rulo şeklinde sarın.
Ruloyu iki parmak genişliğinde dilimler halinde kesin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün, çörek otu serpiştirin.
200 dereceye ayarlı fırında iyice kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.