Cobbler Hamuru
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Cobbler, büyük fırın tepsisine dökülen ve pişirmeden önce hamur ile kaplanan nefis bir tatlıdır. Cobbler hamuru ise, farklı tatlılarda kullanılan bir hamur çeşididir. Uzun bir raf ömrüne sahip olan cobbler hamuru, meyve karışımları ile bir araya getirilerek tatlı şöleni yaşamanızı sağlayabilir. Siz ve malzemeleriniz hazırsa cobbler hamurunun detayları aşağıda. 

Alternatif lezzetler için turta hamurupataşu hamuru ve kolay çörek hamuru tariflerine göz atabilirsiniz. 

Cobbler Hamuru Tarifi İçin

Malzemeler

Cobbler Hamuru

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Cobbler hamuru için olan bütün malzeme kaba alınır.
  2. Kaba alınan malzemeler yoğurulur ve hamur kıvamına getirilir.
  3. Buzdolabına alınarak dinlendirilir. 
  4. Hamur 180 derecede 20 dakika da pişer. Afiyet olsun. 

Cobbler Hamurunun Püf Noktası Nedir?

  1. Hamurun içerisinde yumurta olmadığı için hamur uzun süre buzdolabında saklanabilir. 

Tarif Kategorileri

Amerikan Mutfağı Yemekleri Tatlı Hamur İşi Tarifleri Farklı Hamur İşi Tarifler

Benzer Tarifler

Arabaşı Hamuru
Orama
Kafkas Çöreği
Çırpılmış yumurta, avokado ve kruvasan
Alanya Bohçası
Pilavuna