Zencefilli, Havuçlu Dana Antrekot Sote
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zencefilli, Havuçlu Dana Antrekot Sote Tarifi İçin

Malzemeler

Zencefilli, Havuçlu Dana Antrekot Sote

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havuçların kabuklarını kazıdıktan sonra jülyen doğrayın. Tereyağını tavada eritin. Taze zencefil ve yarıya böldüğünüz arpacık soğanı ekleyip soteleyin. 1-2 dakika sonra ince dilimlediğiniz dana antrikotu ekleyip soteleyin. Et hafif pişince havucu ilave edin. Son olarak taze biberiyeyi ilave edip düşük ateşte malzemeler pişinceye kadar soteleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı