Yufkalı Et Yemeği
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yufkalı Et Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Yufkalı Et Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Lezzet yemek tarifleri arasında özel bir yeri olan et yemeklerine harika bir örnek. Yufkaları küçük parçalara ayırıp fırın tepsisine gelişigüzel yayın.
  2. Sıcak fırında yufkalar kızarana kadar pişirin. Kuşbaşı doğranmış etleri, üzerini geçecek kadar su ile haşlayın.
  3. Etler piştikten sonra ince kıyılmış soğan, ayçiçeği yağı, nane, tuz ve karabiberi ilave edip kısık ateşte 10 dakika daha pişirin.
  4. Kızarmış yufkaları servis tabaklarına paylaştırıp üzerine pişen etin suyundan gezdirerek yufkaları ıslatın. Eti yufkaların üzerine yerleştirin.
  5. Kalan et suyunu üzerine döküp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Fırın Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Harbiye kebabı
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner