Veloute Soslu Bonfile
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Veloute Soslu Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Veloute Soslu Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Arpacık soğanı rendeleyip geniş bir kaba alın. Tuz, karabiber, kekik, zeytinyağı ve sütü ekleyerek birkaç dakika karıştırın. Bonfileleri ekleyin ve iyice karıştırın. Üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Döküm tavayı iyice ısıtıp bonfileleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak veloute sosu servis tabağına alın. Üzerine bonfile dilimini yerleştirin. Kapari ve Frenk soğanı ekleyip taze çekilmiş renkli tane biber serpiştirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı