Zeytinyağının yarısı, doğranmış arpacık soğan, taze biberiye, taze kekik ve karabiberi geniş bir kapta karıştırın. Etleri ekleyip harmanlayın ve üzerini kapatarak en az 2 saat buzdolabında bekletin. Pazı yapraklarını yıkayıp kalın damarlarını çıkartın ve doğrayın. Soğanı çok küçük doğrayıp zeytinyağında pembeleştirin. Arpa şehriyeyi ekleyip 1 dakika kavurun. Sıcak su ve et suyunu ekleyip önce yüksek ateşte, kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika pişirin. Doğradığınız pazıları, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Bonfileleri ızgarada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Servis tabağına pilavı yayın. Üzerine bonfileleri yerleştirin. Nar tanesi serpiştirip sıcak servis yapın.