Mantar Soslu Rulo Biftek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantar Soslu Rulo Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Mantar Soslu Rulo Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Dana etini iki streç filmin arasına koyup merdaneyle 15x10 cm boyutlarında olacak şekilde yassılaştırın. Tuz ve karabiber serpin. Küçük kesilmiş tavuk ciğeri ve kıyılmış sarımsağı 2 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun. Kavrulan ciğerleri dana bifteklerin üzerine paylaştırıp rulo şeklinde sarın. 2 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp biftekleri 8 dakika kızartın. Soğanı, dilimlenmiş jambonu ve mantarları zeytinyağında kavurun. Hardalı, suyu ve kremanın yarısını ekleyerek pişirin. Sosu ocaktan almaya yakın kalan kremayı ve maydanozu ilave edin. Biftekleri sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı