Fırını 200 dereceye ayarlayın. 1 soğanın yarısını rendeleyerek kıymaya ekleyin. Ufalanmış bayat ekmek içi, tuz, karabiber, kimyon ve pul biber ekleyerek yoğurun. Kıymadan parçalar kopartarak kalın rulo köfteler hazırlayın. Buzdolabında soğumaya bırakın. Kalan soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağı ve tereyağı ile birlikte kısık ateşte karamel rengi oluncaya kadar kavurun. Soğumaya bırakın. Köfteleri yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Milföy hamurlarını hafif unlanmış zeminde merdane ile inceltin. Milföy hamurlarını köftelere uygun ölçüde kesin ve her parçanın ortasına kavrulmuş soğanları paylaştırın. Köfteleri üzerine yerleştirip rulo şeklinde sarın ve ek yerleri alta gelecek şekilde yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerine çırpılmış yumurta sürüp susam serpiştirdikten sonra fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.