Ispanaklı Ve Taze Baharatlı Kuzu Pirzola
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanaklı Ve Taze Baharatlı Kuzu Pirzola Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanaklı Ve Taze Baharatlı Kuzu Pirzola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pirzolayı dilimletmeden bütün şekilde alın. Üzerine tuz, karabiber serpip tavada iki tarafını da hafifçe kızartın. Ekmek içi, tereyağı, taze kekik, taze biberiye ve mercan köşkü mutfak robotunda çekin. Pirzolanın ön yüzünü kaplayın. Fırın kabına alıp 160 derece fırında 20 dakika pişirin. Diğer taraftan soğanı yemeklik doğrayıp ayçiçeği yağıyla tencerede soteleyin. Sarımsakları ince kıyıp soğana ilave edin. Yıkayıp suyunu süzdürdüğünüz ıspanakları ekleyip birlikte soteleyin. Servis tabağına alıp üzerine fırından çıkardığınız pirzolayı yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı