Etli Sultan Kebabı
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Davet sofralarına çok yakışacak bir tarifle karşınızdayız. Havuç, patates, bezelye ve kuşbaşı et ile hazırlanan sultan kebabı, beşamel sos ile zenginleştirilir. İncecik yufkaya sarılan bu kebap, orta boyutlarda hazırlanır ve porsiyonlar halinde sunulur. Malzemeler hazırsa, videolu ve resimli anlatımıyla etli sultan kebabı tarifi için detaylara geçebiliriz.

1 Porsiyon Etli Sultan Kebabı Kaç Kalori?

Etli sultan kebabının bir porsiyonu, 300-400 kalori arasındadır. Porsiyon boyutuna göre kalori değeri değişiklik gösterebilir.

Etli Sultan Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Beşamel sos için:

Üzeri için:

Etli Sultan Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Servis Önerisi

Sultan kebabını, pirinç pilavı, gavurdağı salatası ve patates püresi eşliğinde sunabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Ana Yemek Tarifleri Kebap Tarifleri Et Tarifleri Davet Yemekleri

Benzer Tarifler

Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı
Adana Tava