Bezelyeli Patates Püreli Fırında Bütün Pirzola
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bezelyeli Patates Püreli Fırında Bütün Pirzola Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Bezelyeli patates püresi için

Bezelyeli Patates Püreli Fırında Bütün Pirzola

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bir yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın. Bütün pirzolayı ekleyip her iki tarafını birer dakika kızartın. Pirzolayı yağlı kağıt serili tepsiye alıp 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Tuz, karabiber serpin. Fıstıkları tereyağında kavurun. Patatesleri ezerek püre haline getirin. Tereyağlı fıstıkları ekleyin. Soğuk kremayı ilave edip karıştırmaya devam edin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. İnce kıyılmış dereotu ve naneyi ekleyin. Bezelyeleri çatalla hafifçe ezdikten sonra püreye ekleyin. Püreyi servis tabağına alın. Bütün pirzolayı yerleştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner
Beş kardeş yahnisi
Steak Diane
Çayır Kebabı