- Krep için yumurtalar, tuz, ayçiçek yağı ve sütü çırpın. Unu da ekleyerek iyice çırpın.
- Yapışmaz yüzeyli tavayı hafif yağladıktan sonra karışımdan 1 kepçe kadar dökerek yayın ve önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin.
- Hamur bitinceye kadar işlemi tekrarlayın. Soğanı küp şeklinde doğrayıp kıymaya ekleyin. Zeytinyağı ilave ederek orta ateşte kavurun.
- Tuz, karabiber, kimyon, pul biber ekleyip karıştırın. Kıyma harcını kreplerin içlerine paylaştırın ve rulo şeklinde sarın.
- Fırın kabını hafif yağladıktan sonra krep rulolarını yan yana dizin. Beşamel sosu kreplerin üzerine gezdirin.
- Rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 200 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak servis yapın.
Çay saatlerinde ve kahvaltılarda sunabileceğiniz kıymalı krep tarifini de deneyebilirsiniz.