Otlu Tereyağlı Hindi Eti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Tereyağlı Hindi Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Kızartmak için

Otlu Tereyağlı Hindi Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yemeğin iç harcı için sarımsağın kabuğunu soyup kıyın. Maydanoz ve tarhunu keskin bir bıçakla kıyın. Sarımsak ve yeşillikleri bir kaseye alın. Tereyağı ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın. Taze otlu tereyağını bir parça yağlı kağıt üzerine alıp rulo şekli vererek sarın. Buzluğa alıp dondurun. Hindi göğüs filetoları cep oluşturacak şekilde kesin. Et tokmağıyla ezerek hafifçe inceltin. Taze otlu tereyağını 4 dilim olacak şekilde kesin. Cep şeklinde kestiğiniz etlerin içine birer parça tereyağı yerleştirin. Un, çırpılmış yumurtalar ve ufalanmış bayat ekmek içini ayrı yayvan kaplara alın. Yağı tavaya alıp ısıtın. Hindi etlerini sırasıyla un, çırpılmış yumurta ve ufalanmış ekmek içine bulayıp sıcak yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp yağını süzün. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hindi Yemekleri Kızartma Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Yemek Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Acı, tatlı, ekşi, soslu hindi budu tandır
İstim hindi göğüs
Limon otlu hindi
Soya soul hindi but
Mozzarella peynirli hindi eti köftesi
Hindi rosto