Tirit Yemeği
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Karadeniz'in yöresel yemekleri arasında yer alan tirit yemeği, et suyuna batırılan pidelerle hazırlanır. Özellikle Samsun, Sinop ve çevresinde sık sık tüketilir. Hazırsanız, tirit nasıl yapılır videolu anlatımıyla görelim.

Tiritli köfte tarifini de deneyebilirsiniz.

Tirit Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Tirit Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Öğle Yemeği Video Tarifler MasterChef Tarifleri Fırın Yemekleri Et Tarifleri Konya Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç