Sezar Dürüm
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sezar Dürüm Tarifi İçin

Malzemeler

Sezar sos için:

Sezar Dürüm

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tavuk göğüs etini uzun şeritler halinde doğrayın ve derin bir kaba alın. Tuz ve baharatları ekleyip harmanlayın.
  2. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya çok az zeytinyağı ekleyip ısıtın ve tavuk etlerini soteleyerek pişirin. İsterseniz önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika kadar pişirebilirsiniz.
  3. Lavaşları da aynı şekilde, tavada veya fırında ısıtın. İnce doğranmış göbek veya kıvırcık, şerit kesilmiş tavuk parçaları ve ikiye bölünmüş çeri domatesleri lavaş ekmeğinin ortasına yerleştirin.
  4. Sezar sos için gerekli olan malzemeleri bir kaseye alarak iyice karıştırın. Sosu hazırladığınız lavaşın ve diğer malzemelerin üzerine dilediğiniz miktarda ilave edip, dürüm halinde servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri Fırın Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç