Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto Tarifi İçin

Malzemeler

Kuru Üzümlü Ve Soğanlı Rosto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yaprak fesleğen, biberiye, ada çayı,maydanoz ve kekiği doğrayın. Tost ekmeğini ufalayın ve rondodan geçirin. Üzerine tüm doğradığınız otları ve 50 g rendelenmiş parmesan peynirini ilave edip karıştırın.
  2. Dana rostonun yağını ve derisini temizleyip içini açın. İçini ekmek ve ot karışımı ile doldurup rulo şeklinde sarın. Fırını 190 derecede önceden ısıtmaya başlayın.
  3. Mutfak ipi yardımı ile iyice bağlayın, üzerine tuz ve karabiber serpin. Yağladığınız fırın tepsisine yerleştirin. Rostoyu yaklaşık 1 saat pişirdikten sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç