Hardal Kremalı Ve Narlı Bonfile
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Bonfile, kuzu veya dana sırtından elde edilen ettir. Bazı ülkelerde 'fileto' ismiyle de bilinir. Özellikle Fransız mutfağında oldukça yaygın bir kullanıma sahiptir. Hazırsanız, özel akşamların favorisi olacak hardal kremalı ve narlı bonfile tarifine geçebiliriz.

Hardal Kremalı Ve Narlı Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Hardal Kremalı Ve Narlı Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağında 1’er dakika arayla bonfilelerin her iki tarafını kızartıp kenara alın.
  2. Bonfileleri kızarttığınız aynı tavanın içine kremayı, hardalı ilave edin. Çok kısık ateşte sosu karıştırarak ısıtın.
  3. Nar tanelerini, kıyılmış dereotunu, taze çekilmiş deniz tuzu ile karabiberi ekleyerek tatlandırın. Hazırladığınız sosu bonfilelerin üzerine dökün. Hemen servis yapın. 

Bonfilenin yanı sıra çok sevilen nefis rosto tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç