Beyti Kebabı
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Adana ve Urfa'da sık sık tüketilen beyti kebap, en lezzetli yemeklerden biridir. İç kısmında kıymalı harç bulunur. Dışı ise yufka ile sarılarak rulo haline getirilir. Hazırsanız, nefis beyti kebap nasıl yapılır birlikte görelim.

Okuyucularımız tarafından büyük ilgi gören pratik çökertme kebabı tarifine de mutlaka göz atın.

Beyti Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Beyti kebabı için:

Sosu için:

Üzeri için:

Beyti Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Servis Önerisi

Beyti kebabını, salçalı bulgur pilavı ile birlikte servis edebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Video Tarifler Öğle Yemeği Et Tarifleri Yöresel Tarifler Kebap Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç