Fırında Pişmiş Sicilyan Levrek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Şef Luigi Mariconda’dan çok lezzetli bir balık tarifini mutlaka deneyin.

Levrek pişirme yöntemlerine de göz atın.

Fırında Pişmiş Sicilyan Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Pişmiş Sicilyan Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zeytinyağını bir tavaya alıp sarımsaklarla birlikte kavurun. Kapari, siyah zeytin, kekik ve domatesi ekleyip bir kaç dakika pişirin.
  2. Ardından beyaz şarap ile domates sosunu ilave ederek 5 dakika daha pişirin ve balık filetolarını karışıma ekleyin.
  3. Birkaç dakika pişmesini bekledikten sonra tüm malzemeleri alüminyum folyoya aktararak boşluk bırakmadan iyice sarın.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 8-10 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra folyo kaplamayı açın ve üzerine maydanoz serptikten sonra servis edin.

Tarif Kategorileri

Balık Yemekleri Fırın Yemekleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut