Yeşil Biberli Biftek
Hazırlanma Süresi : 50 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Uzak doğu mutfağının eşsiz lezzetlerinden, et ve sebzelerin muhteşem uyumuna şahit olacağınız nefis bir tarif. Ana malzemeleri bonfile, zencefil ve karamelize soğan olan bu yemeği, oyster sos ile zenginleştirebilirsiniz.

Yeşil Biberli Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Eti marine etmek için

Sos için

Yeşil Biberli Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Derin bir kaseye eti marine etmek için gerekli tüm malzemeyi alarak karıştırın ve eti en az 30 dakika süreyle marine edin.
  2. Soya filizi ve fesleğen hariç tüm sebzeleri yağda soteleyin.
  3. Sos için gereken malzemeleri bir tavada ısıtın. Sosun yarısını daha sonra eklemek üzere ayırın ve kalan sosa önceden sotelediğiniz sebzeleri ve eti ekleyerek 20 dakika pişirin.
  4. Daha sonra kalan sos, soya filizi ve fesleğeni de ekleyerek soya filizi hafif yumuşayana kadar pişirmeye devam edin ve servis tabağına alarak sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Farklı Et Yemekleri Japon Mutfağı Yemekleri Uzakdoğu Mutfağı Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Beef tataki
Dragon tail roll
Yakisoba
Kushikatsu
Manju
Senbei