Uzakdoğu mutfağı, Türk mutfağıyla çok yakın olmasa da, damak zevkinize hitap edecek bir tarifimiz var. Evde bulunan sebzeleri bol bol kullanabileceğiniz omurice Japon mutfağına özgü bir omlet tarifi. Renkli ve süslü bir şekilde sunulan omurice, mayonez ve acı sos gibi soslarla birlikte sunulur. Sadece kahvaltılarda değil, öğle ve akşam öğünlerinde de tüketilebilir. Hazırlaması 20-25 dakika süren omuriceyi çok beğeneceğinizden eminiz. Peki, Omurice nasıl yapılır, püf noktaları nelerdir? Listedeki malzemelere göz attıysanız, omurice tarifi için detaylara geçebiliriz.
Kahvaltılık tarifler arıyorsanız, İspanyol mutfağından pan con tomate, İtalyan mutfağından bruschetta, Türk mutfağından kaşık dökmesi tarifini deneyin.
Omlet için:
Üzeri için:
Omurice Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?