Risotto Alla Pescatore
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Risotto Alla Pescatore Tarifi İçin

Malzemeler

Risotto Alla Pescatore

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanları zeytinyağında kavurduktan sonra, üzerine pirinci ilave edip tekrar kavurun. Beyaz şarabı ekleyin. Beyaz şarabı çekince kepçe yardımı ile başka kapta kaynatılan balık suyunu azar azar yedirerek risottoyu pişirin. Pişmeye yakın karışık deniz mahsullerini ekleyip, 5-6 dakika daha pişirin. Fesleğen, kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber ve zeytinyağını ekleyip akıcı bir risotto kıvamı olana kadar karıştırın. Risottoyu çukur veya hafif oval bir tabağa alıp, üzerine fesleğen ve ekstra sızma zeytinyağı ilave ederek servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler İtalyan Mutfağı Yemekleri Sos Tarifleri Pilav ve Makarna Tarifleri Pilav Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Sopa de crema
Air fryer'da lazanya
Tortelli di patate
Karides Scampi
Spagetti Carbonara
Orzotto