Güveçte Pancarlı Ördek Ciğeri
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Güveçte Pancarlı Ördek Ciğeri Tarifi İçin

Malzemeler

Güveçte Pancarlı Ördek Ciğeri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kırmızı pancarı temizleyip bol suda haşlayın. Halka halka doğrayıp zeytinyağı, kimyon, tuz, roka ve karabiberle harmanlayın.
  2. Zeytinyağını  tavada ısıtıp  şerit şeklinde kesilmiş ördek ciğerini iki taraflı kızartın. Servis tabağına önce pancarları sonra ördek ciğerini kat kat dizin.
  3. Soğuduktan sonra buzdolabında 2 saat daha bekletin.
  4. Ördek ciğerini roka yaprakları, kimyonlu ya da haşhaşlı çörekle soğuk olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Belle Helene
Paris Brest
Confit de Canard
Pissaladiere
Krokan Bush
Portakallı Parfe