La Cervelle De Canut
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Elif Edes’in La cervelle de canut tarifi ile karşınızdayız. La cervelle de canut ipek kumaşları ile de meşhur Lyon’a has bir tariftir ve dokuma tezgahlarında çalışanlarından ismini almıştır. Aristokrat sınıfın en sevdiği tariflerden biridir. Fransız mutfağının sevilen spesiyallerinden biri olan cervelle de canut, krem peynir, krema ve frank soğanı ile hazırlanır.

Fransız usulü dil menüer ve pithivier tarifine de göz atın.

La Cervelle De Canut Tarifi İçin

Malzemeler

Servis için

La Cervelle De Canut

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın ve 1 saat süreyle buzdolabında beklettikten sonra arzuya bağlı olarak ekmek veya cipsle birlikte servis edin.

Tarif Kategorileri

Yoğurtlu Tarifler Salata ve Meze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Fransız Mutfağı Krem Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Mıkla
Sirkeli Cacık
Probiyotik Yoğurt
Manda Yoğurdu
Dondurulmuş yoğurt parçaları
Anjelik erikli dondurulmuş yoğurt