SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Peynirli Tarifler
Vegan Kaşar Peyniri
Vegan Kaşar Peyniri
Güncelleme tarihi:
14 Ocak 2024
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Kahvaltı sofralarına çok yakışacak vegan kaşar peyniri tarifini mutlaka deneyin.
Vegan Kaşar Peyniri Tarifi İçin
Malzemeler
1 su bardağı çiğ kaju
1/4 su bardağı tahin
5 yemek kaşığı limon suyu
1/3 su bardağı su
2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
1 yemek kaşığı dijon hardal
1 çay kaşığı sarımsak tozu
1/4 su bardağı vegan maya
1 yemek kaşığı agar agar tozu
2 çay kaşığı tuz
1/2 havuç
Vegan Kaşar Peyniri
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Öncelikle agar agar tozu dışındaki tüm malzemeyi mutfak robotundan geçirin.
Küçük bir kaba agar agar tozu ve 1 bardak suyu ekleyin. Kaynayana kadar karıştırın.
Kaynadıktan sonra 1 dakika içinde daha fazla karıştırın ve ocaktan alıp robottan geçirdiğiniz karışıma ekleyin.
Malzemeler tamamen pürüzsüz olana kadar tekrar mutfak robotundan geçirin.
Hazırladığınız karışımı yuvarlak yapışmaz bir kaba alın ve sertleşene kadar buzdolabında bekletin.
Sertleştikten sonra kaptan çıkarın ve dilimleyerek servis edin.
Tarif Kategorileri
Peynirli Tarifler
Vejetaryen Yemekleri
Kahvaltılık Tarifler
Vegan Yemek Tarifleri
Benzer Tarifler
Air fryer’da sarımsaklı peynir
Air Fryer'da Tofu
Airfryer'da Hellim Kızartması
3 sürpriz soslu peynir topları
Naneli ve aromalı buratta peyniri
Vegan Krem Peynir