Deniz mahsüllerini sevenler bu pizzaya bayılacak. Somon füme ve diğer malzemelerin uyumu ile bu tarife bayılacaksınız. Siz ve malzemeleriniz hazırsa tarifin detayları aşağıda.
Domates ve salçayı ekleyip 5 dakika pişirin. Dilpeynirini tel tel ayırıp kaşar peynirle harmanlayın.
Pizza hamurlarını fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine domates sosunu sürüp peynirin yarısından fazlasını ilave edin. Somon dilimlerini yerleştirip kalan peynir karışımı ile kapariyi serpiştirin.
180 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Servis tabağına alıp birer parça krem beyaz peynirle süsleyin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın.
Servis Önerisi
Servis ederken dereotu serperek servis edebilirsiniz.
Kırmızı soğan dilimleri ekleyerek servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
Hamuru kendiniz hazırlayabilirsiniz.
Kırmızı soğan, dereotu, kapari çok yakışacaktır ekleyebilirsiniz.