Tereyağını ufak bir tencerede eriterek unu ilave edin ve sürekli karıştırarak bir kaç dakika kavurun. Daha sonra sütü azar azar ve sürekli çırparak ekleyin.
Kısık ateşte, devamlı karıştırmak suretiyle koyu bir kıvam alana kadar 7-8 dakika süreyle pişirin.
Son olarak muskat rendesi, karabiber ile çok az tuz serpin ve hardalı ilave edin. Karışımı bir kaba alarak ılınmaya bırakın.
Karışım hafif ılık olduğunda yumurta sarıları ile peyniri ilave edin.
Yumurta beyazlarını bir başka kaba alarak sert köpük olana kadar mikserle çırpın ve köpüğü söndürmeden diğer karışım ile nazikçe karıştırın.
20 cm çapında sufle kabını yağlayın ve toz ekmek içini ekleyin. Kabı sallayarak ekmek kırıntılarını yayın ve fazlasını almak için kabı ters çevirin.
Hazırlanan sufle karışımını kaba aktarın ve kenarından bıçak gezdirin.
Önceden ısıtılmış 190 derecedeki fırında 30 dakika pişirin ve ilk sıcaklık geçtikten sonra servis edin.