Kalp dostu bir besin olan kabağı, beyaz peynir ile buluşturduk ve ortaya nefis bir sonuç çıktı. Peynirli kabak rulolar, ana yemeklerin yanında atıştırmalık olarak sunulur. Kabağın lezzetini ortaya çıkartmak için marine sosuna batırılır ve ızgarada pişirilir. İç harcı beyaz peynirle doldurulduktan sonra üzerine fesleğenli sos eklenir. Özellikle davet yemeklerinde sunulan peynirli kabak rulo, kürdana batırılarak veya sade bir şekilde servis edilebilir. Malzemeler hazırsa, peynirli kabak sarma nasıl yapılır birlikte görelim.
Farklı çeşitlerini denemek isteyenler için zeytinyağlı patlıcan rulo ve peynirli somon ruloları öneriyoruz.
Izgara marinasyonu için:
Servis için:
Peynirli Kabak Sarma Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?