Peyniri dikdörtgen şeklinde dilimleyin. Unu düz bir tabağa alın. Yumurtaları ayrı bir kasede süt ile çırpın. Ekmek kırıntısını düz bir tabağa alıp sarımsak tozu, soğan tozu, taze çekilmiş tane karabiber ve kekik ile harmanlayıp lezzetlendirin. Dikdörtgen şeklinde dilimlediğiniz mozzarella çubuklarının dört tarafını öncelikle una bulayın. Sonra süt ile çırpılmış yumurtalı karışıma batırın ve baharatlar ile tatlandırdığınız ekmek kırıntısı karışımına bulayın. Mozzarella çubuklarını yağlı kağıt üzerinde bir tepsiye dizin ve katılaşması için buzdolabında bekletin. Katılaşan mozzarella çubuklarını kızgın yağda altın sarısı rengi olana kadar kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak servis yapın.