Lorlu Kabak Dolma
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lorlu Kabak Dolma Tarifi İçin

Malzemeler

Lorlu Kabak Dolma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip. Kabakların üzerinden keserek kapak çıkartın. Kenarlardan yarım cm boşluk bırakarak içlerini çıkarın. Yumuşayıncaya kadar haşlayın. Lor peynirini bir kaseye alın. Kırmızıbiberlerin çekirdeklerini temizleyip küçük küp şeklinde doğrayın ve peynire ekleyin. Dereotunu ince kıyıp ilave edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Zeytinyağının içine sarımsak rendeleyin ve fırçayla kabakların içine ve dışına sürün. Kabakları peynir karışımı ile doldurun. Bir fırın kabına dizin ve 190 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin. Sıcak ya da ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sebze Tarifleri Peynirli Tarifler Dolma Tarifleri Fırın Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Air fryer’da sarımsaklı peynir
Air Fryer'da Tofu
Airfryer'da Hellim Kızartması
3 sürpriz soslu peynir topları
Naneli ve aromalı buratta peyniri
Vegan Krem Peynir