Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri Tarifi İçin

Malzemeler

Kıtır Ekmekli Sotelenmiş Ispanak Ve Mozzarella Peyniri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Baget ekmekleri buzdolabı poşetlerine koyup iyice katılaşıncaya kadar derin dondurucuda bekletin. Derin dondurucudan çıkarıp ince dilimler şeklinde kesin. Mozzarella peynirini dört parçaya kesin. Ançuezleri ikiye kesip mozzarella peynirinin üzerine fesleğen ile birlikte yerleştirin. İnce kesilmiş ekmek dilimlerinin içine paylaştırıp yapışmaz yüzeyli tavada orta ateşte 3-4 dakika kızartın. Ispanakları bol suyla yıkayıp suyunu süzün. Sıcak suda 1 dakika haşlayıp kevgirle alarak soğuk suya ilave edin. Sarımsakla birlikte zeytinyağında soteleyin. Ispanağı servis tabağına alın. Yanında mozzarella peynirli kızartılmış ekmek ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Air fryer’da sarımsaklı peynir
Air Fryer'da Tofu
Airfryer'da Hellim Kızartması
3 sürpriz soslu peynir topları
Naneli ve aromalı buratta peyniri
Vegan Krem Peynir