Otlu Ekmek Hamuru Kızartması
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Ekmek Hamuru Kızartması Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Otlu Ekmek Hamuru Kızartması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamuru derin bir kaba alın. Üzerine ince doğradığınız yeşillikleri ilave edip biraz yoğurun. Elinizi yağlayıp hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp simit şekli verin. Derin bir tavada ayçiçek yağını ısıtın. Hamurları yağda kızartıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması