Gevrek Kızartma Hamur
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Gevrek Kızartma Hamur Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Gevrek Kızartma Hamur

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yumurtaları hamur yoğurma kabına kırın. Yoğurt, karbonat ve tuzu ekleyip karıştırın. Hafifçe ele yapışan bir hamur elde edene kadar un ekleyerek yoğurun. Hamuru dört eşit bezeye ayırıp yuvarlayın ve un serpilmiş bir zeminde merdaneyle 3 mm kalınlığında açın. Bıçakla 6X6 santimlik kareler şeklinde kesin. Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Hamurları ekleyip kızartın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Kahvaltılık Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması