Sosisleri incecik şekilde dilimleyin. Kırmızıbiberi jülyen doğrayın. Yumurtaların üzerine tuz serperek çatal ile iyice çırpın. Üzerine tereyağı hariç ince kıydığınız fesleğen ile kalan diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını ekleyin. Hazırladığınız omlet malzemesini ikiye bölüp tavaya dökün. Tavanın kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin. Pişen omleti ters çevirip diğer yönünü de kızartın. Omleti tavadan alıp kalan tereyağını ekleyin ve eritin. Üzerine kalan omlet malzemesini döküp yine kapağı kapalı olarak her iki tarafını da kızartın. Omletleri üst üste tabağa alın. Üzerine ketçap ile kalp şekli yapın ve fesleğen yaprakları ile süsleyip servis yapın.