Lezzet çocuklarınız için de harika
yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Margarini oda ısısında yumuşatın. Şeker, margarin ve yumurtayı mikserle pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın.
Unu hamur yoğurma kabına eleyin. Tuz ve kabartma tozu ekleyip harmanlayın. Ortasını havuz gibi açıp yumurtalı karışımı,
rendelenmiş limon kabuğu ve sütü ilave edin. Pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru silindir şeklinde yuvarlayıp alüminyum folyoya sarın. Buzdolabında yarım saat bekletin.
Hamuru un serpilmiş tezgahın üzerine alın. Bıçak yardımıyla ince dilimler halinde kesin. Kenarlarını susam, ceviz içi ya
da fındık içine bulayın. Dilimleri yağlanmış fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.