Ispanakları ayıklayıp yıkadıktan sonra ince doğrayın ve tuzla ovun. Tereyağını tencerede eritin. Küp doğradığınız soğanları ve kıymayı ekleyip kavurun.
İnce doğradığınız ıspanakları, tuz ve karabiberi ilave edip 5-6 dakika daha kavurun ve soğuması için kenara alın. İnce bulguru bir kaseye alıp ıslatın.
Tuz, karabiber ilave edip yumurtayı kırın. 10 dakika yoğurun. Unu ilave edip iyice özleşene kadar yoğurmaya devam edin.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp avucunuzda yuvarlayın. İçini parmağınızla oyup ıspanaklı harçtan doldurun ve kenarlarını toparlayıp kapatın.
Avucunuzda yuvarlayıp yassı köfteler elde edin. Derin bir tavada ayçiçek yağını kızdırın ve köftelerinizi kızartıp servis tabağına alın.
Üzerine yoğurt döküp zeytinyağında kavurduğunuz pul biberle süsleyerek servis yapın.