Badem Ve Yulaflı Kiş Tarifi İçin
Malzemeler
Hamuru için:
- 100 g tereyağı
- 120 g badem unu
- 50 g yulaf unu
- Bir tutam tuz
- 2 çay kaşığı doğranmış taze biberiye
- Bir tutam karabiber
- 1-2 yemek kaşığı soğuk su
Dolgu için - 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 küçük kırmızı soğan (Doğranmış)
- 1 adet kapya biber (İnce doğranmış)
- 1 adet sarı biber (İnce doğranmış)
- 1 adet yeşil biber (İnce doğranmış)
- 5-6 büyük yaprak pazı (İnce doğranmış)
- 1.5 çay bardağı süt
- 100 g jambon (Küçük doğranmış)
- 3 yumurta (Oda sıcaklığında)
- 50 g çedar peyniri